Η ομάδα μας

 

Οι διαφορετικές εμπειρίες μας από δύο διαφορετικές εικόνες, όπως είναι αυτές της Αγγλίας και της Ελλάδας, ήταν η αφετηρία που γέννησε την ιδέα του Zeusius. Βγαίνοντας στην αγορά εργασίας ως φοιτητές, διαπιστώσαμε πολύ γρήγορα πόσο διαφορετικά λειτουργούν τα πράγματα στις δύο χώρες. Προτιμήσαμε λοιπόν αντί να συνηθίσουμε στην πραγματικότητα του φοιτητή, να την αλλάξουμε.

 
 
 

ΑΝΔΡΕΑΣ-ΑΛΕΣΙ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Ανδρέας είναι πτυχιούχος Οικονομικών και κάνει το μεταπτυχιακό του στο Computer Programming στο Πανεπιστήμιο του Durham. Έχει εργασθεί ως intern στη J.P. Morgan και σήμερα πραγματοποιεί την πρακτική του στη Google.

Περνάει τον ελεύθερο χρόνο του παίζοντας squash και βομβαρδίζοντας τους φίλους του με ατέλειωτες πληροφορίες για καινούριες τεχνολογίες και gadgets.

 

 
 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΟΥΛΤΗΣ-Α.

Ο Βαγγέλης είναι τεταρτοετής φοιτητής στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας. Με έντονο ενδιαφέρον για τον τομέα των Διεθνών Σπουδών, συμμετέχει στην ομάδα εικονικής δίκης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου. 

Λάτρης της αρθρογραφίας, των ταξιδιών και του φαγητού.

 

 
 

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΗ

Η Δέσποινα είναι τελειόφοιτη στη Νομική Σχολή του Durham. Συμμετείχε στην Εθνική Ομάδα Debate την περίοδο 2012-2014. Κατέχει την θέση ταμία στην English Law Students' Association (ELSA) του Πανεπιστημίου του Durham από το Σεπτέμβριο του 2015.

Με έντονη κοινωνική ευαισθησία, έχει πάντα όρεξη για μία ενδιαφέρουσα συζήτηση. Στον ελεύθερό της χρόνο παίζει ultimate frisbee και χορεύει Zumba.